Pageloader

Scari in vang central

/Scari in vang central

Scara cu vang central, design modern și flexibilitate

Scările cu vang central se pretează pentru spații relativ mari și sunt caracterizate prin structura de rezistență plasată pe axul scării, sub trepte. Prinderea treptelor se realizează direct pe vang. Scara poate lua forme drepte sau curbe în funcție de spațiu și modelul ales.

O caracteristică distinctă a acestui stil de scară este cadrul deschis și designul structurii metalice cu treptele poziționate în așa fel încât lasă impresia că plutesc peste axul scării.

Scară personalizată pentru spațiul dumneavoastră

Scara cu vang central nu numai că asigură stabilitatea întregii structuri, dar creează fundația pentru stilul pe care doriți să îl dați scării alese.

De la bun început lucrăm împreună cu dumneavoastră pentru a proiecta și executa scara care să vă satisfacă nevoile de design și pentru a vă transforma viziunea în realitate.

 

Opțiuni de balustrade

Moderne și remarcabile: un amestec de materiale, forme deosebite și detalii care atrag atenția.

Portofoliul nostru vă oferă mai multe stiluri diferite de balustrade pentru a vă finaliza cadrul scării. De la cabluri din oțel inoxidabil, balustrade din metal sau lemn, la panouri din sticlă, vă putem ajuta să găsiți balustrada potrivită pentru stilul și spațiul dumneavoastră.

Indiferent de modelul pe care îl preferați, acesta poate fi proiectat și construit în funcție de cerințele și specificațiile date. Contactați-ne prin Telefon la nr. 0745 078 416 sau completând formularul de pe site.

 

Ai nevoie de ajutor? Obtine gratuit o oferta!

Call Now Button