Pageloader

Balustrade din sticla

/Balustrade din sticla

Balustradele din sticla vin in completare scarilor interioare sau pentru inchiderea unor balcoane. Materialele utilizate pentru a avea o balustrada sigura si moderna sunt: lemnul, inoxul sau fierul si aluminiul care poat fi vopsit in camp electrostatic, toate alaturi de sticla laminate sau/si securizata ( dupa caz).

Balustrada de sticla este un element architectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic si de design. De la structuri simple din inox si sticla adaptate amenajarilor de tip modern, la combinatii inedite intre lemn si inox cu sticla securizata, conceptul de balustrada de sticla a evoluand catre adevarate ansambluri decorative. In raport cu spatial carora le sunt dedicate, balustradele pot fi concepute ca un atu in proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente functionale, fie ca lucrari cu un design pronuntat, ce se pot individualiza prin diferite stiluri si modele.

Balustrada de sticla reprezinta un element architectural cu o important sporita deoarece trebuie sa refelecte atat siguranta, utilitate cat si echilibru estetic in spatial in care este utilizat. Fie ca se utilizeaza sticla transparenta, mata, fumurie sau colorata pentru o balustrada, aspectul elegant si modern este asigurat.

Balustrada din sticla securizata reprezinta un element decorative si de siguranta actual ce poate fi utilizata atat in exterior, cat si la interior. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla securizata, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul de sticla si grosimea sticlei .


DE CE BALUSTRADA DIN STICLA SECURIZATA?

Sticla securizata este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de elegant si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone rezidentiale sau comerciale. Balustrada din sticla securizata, transparenta este alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis. De asemenea, exista sisteme variate de prindere, din lemn, aluminiu sau inox, cu sau fara mana curenta, ce pot satisface orice cerinta de design si securitate ceruta.


CE STICLA SECURIZATA RECOMANDAM?

Tipul si grosimea sticlei este stabilita in functie de sistemul de prindere ales si utilitatea acesteia. De regula, in cazul balustradei cu prinderea sticlei in profil U sau in puncte, este recomandata sticla securizata si laminate cu grosime 12-20 mm, din motive de siguranta si rezistenta. Pentru sistemele cu montanti verticali si cleme de prindere a sticlei securizate se poate folosi o sticla securizata si laminate cu grosime 8-12 mm. La proiectare, inainte de executie, specialistii nostrii va stau cu placere la dispozitie pentru a pune in practica exact modelul dorit.

 

Ai nevoie de ajutor? Obtine gratuit o oferta!

Call Now Button