Pageloader

Balustrade din otel

/Balustrade din otel

Balustradele din otel, alaturi de celelalte modele de balustrade, sunt alese cu atentie, din lista bogata existenta pe piata actuala, existand posibilitatea de a se asigura o forma dorita, la diverse dimensiuni, in culori variate, care sa se incadreze perfect suprafetei din discutie.  Balustradele din otel sunt solutii sigure, rezistente, sanatoase, functionabile si de stil architectural.

Balustradele din otel sunt articolele folosite pentru proiectele rezidentiale sau industriale. Utilizarea balustradelor din otel aduce – prin montarea lor – avantajul costurilor reduse. Balustradele din otel reprezinta piese confectionate din alianjul de otel. Acesta contine carbon, fier precum si alte elemente precum nichelul. Alegerea balustradelor din inox prezinta avantaje precum:

  1. a) o rezistenta deosebita pentru structuri sigure;
  2. b) genereaza o intretinere minima;
  3. c) sigure in cazuri de incendii;
  4. d) tine departe rozatoarele;
  5. e) inlatura mucegaiul;
  6. f) prezinta reciclabilitate;
  7. g) nu prezinta caracter inflamabil;
  8. h) fara riscuri de crapare in timp.

Mana curenta, montantii si garzile sau panourile pot fi realizate din teava, bara plina sau platbanda din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, in functie de spatiul in care este incorporata balustrada. De asemena, exista si varianta extrem de impresionanta a balustradelor din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica tip perete trafor, cu fixare in plafon si in podest. Un alt avantaj al otelului pentru balustrade este acela ca din tabla de otel, de diferite dimensiuni, se pot realiza modele exclusiviste si originale debitate cu jet de apa, astfel incat se pot crea balustrade unicat, care depasesc limita unui simplu element de protectie si se transforma intr-un un obiect de arta. Balustradele din otel pot fi confectionate si in diferite combinatii cu panouri din sticla securizata sau lemn masiv pentru mana curenta sau montanti. O varianta diferita a balustradelor de otel este cea incorporata intr-o scara cu doua vanguri laterale, in continuarea vangului exterior.

 

Ai nevoie de ajutor? Obtine gratuit o oferta!

Call Now Button