Pageloader

Scari din structura metalica

/Scari din structura metalica

Scara interioara pe structura metalica se caracterizeaza prin suport de sustinere din metal – teava rectangulara, balustrada din otel grunduit si vopsit, trepte din fag sau alte esente din lemn, balustrada din metal cu mana curenta din lemn. Balustrada se poate face la cerere din inox cu metal sau complet din inox, aluminiu, otel sau fier forjat.

Mana curenta se poate executa din otel, din lemn,din inox sau fier forjat.

Culoarea metalului este aleasa de beneficiar. Treptele se pot baitui in nuante de nuc, wenge, cires, etc.

Cu noi aveti garantia lucrului bine facut. Incepand de la primul contact si continuand cu ofertare, masuri, productie si montaj, ne distingem prin calitatea produselor si serviciilor oferite. Incercam sa ne facem intelesi pentru toti clientii nostri, propunand variante de scari care se incadreaza perfect in golul de scara pe care il aveti. Respectam toate standardele de calitate si siguranta …. cu noi copiii dumneavoastra sunt in siguranta. La noi gasiti toata gama de scari interioare si scari exterioare. Speram ca scarile noastre sa fie o referinta in alegerea dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati pe email la adresa allmetal2007@yahoo.com sau telefonic la numarul 0745 078 416 si veti beneficia de consultanta gratuita.

Ai nevoie de ajutor? Obtine gratuit o oferta!

Call Now Button