Pageloader

Indoire Abkant

/Indoire Abkant

Suntem axati pe calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim, iar pe langa debitarea laser va oferim si indoire  CNC. Pentru ca rezultatele sa se ridice la inaltimea asteptarilor dvs. ne bazam pe cele mai noi si perfomante tehnologii de indoire Abkant (2021).

Utilajele de indoire Abkant sunt alegerea ideala in procesul de indoire table dar pot fii folosite si pentru indoirea elementelor debitate laser, fiind foarte eficiente in cazul razelor  de dificultate mare.

Echipamentele de tip CNC Abkant permit o prelucrare excelenta, indoiri foarte precise intr-un timp foarte scurt, rentabilitate sporita a pieselor de serie mare ,posibilitatea de  calcul al desfasuratelor  cu ajutorul softului de inalta performanta

Avand in vedere ca oferim servicii complete de debitare laser precum si servicii de indoire pe utlajul abkant al produselor procesate , recomandam achizitionarea unui pachet mixt care v-a optimiza durata si costurile proiectului.

Rezultatele indoirii cu ajutorul Abkant sunt de o calitate superioara si de o precizie marita deoarece utilajul dispune de un soft de ultima generatie .

Putem indoi  pe o lungime de pana la  3000 mm  și cu o forța a presei de pana la 180 de tone.

Ce materiale indoim?

  • OTEL CARBON
  • ALUMINIU
  • INOX
  • ALAMA

 

Ai nevoie de ajutor? Obtine gratuit o oferta!

Call Now Button